Nyheder

Danske Kræftforskningsdage 2020

By 26. marts 2020juni 30th, 2020No Comments

Sæt kryds i kalenderen den 27. og 28. august: Et stærkt nationalt samarbejde på kræftområdet er en væsentlig del af grundlaget for en høj og ensartet kvalitet i forskning og behandling på tværs af forløb og områder. Derfor afholder DCCC – Danish Comprehensive Cancer Center og DMCG.dk – Danske Multidisciplinære Cancer Grupper for tredje gang Danske Kræftforskningsdage den 27. og 28. august i Odense. På Danske Kræftforskningsdage 2020 mødes klinikere, forskere, patientforeninger og beslutningstagere på tværs af sygdomsområder, forskningsdiscipliner og specialer. Under overskriften Forskning – klinik – fremtid kan deltagerne orientere sig i den nyeste viden inden for dansk kræftforskning og kræftbehandling samt debattere udviklingen.
Vedhæftet er en invitation til at præsentere forskningsresultater i forbindelse med Danske Kræftforskningsdage 2020 (call for abstracts på både på dansk og engelsk). Vi håber at se mange gode og spændende abstracts samt at I vil være behjælpelige med at videreformidle muligheden, herunder lægge konferencen i jeres kalender.
Der vil som ved de to foregående konferencer blive uddelt en posterpris til årets to bedst formidlede posters. Alle posters vil i år være ophængt på begge konferencedage, ligesom udvalgte indsendere af abstracts får mulighed for at præsentere deres forskning fra den store scene.
Deadline for indsendelse af abstracts til årets konference er den 27. april 2020. Indsendelse af abstracts foregår via linket her. Det er også muligt at læse mere på dccc.dk.
Link til invitation..

X