Skip to main content
Stillingsopslag

Ny deadline den 20.12.2023: Patolog søges til Medicinrådets Fagudvalg

By 28. september 2023november 29th, 2023No Comments
Der er kommet en ledig plads til en patolog i Medicinrådets fagudvalg vedrørende tværgående kræftlægemidler. Man udpeges for to år med mulighed for genudpegning. Der er allerede én patolog udpeget til dette fagudvalg.
Fra Medicinrådets hjemmeside: Medicinrådet er et uafhængigt råd, der udarbejder anbefalinger af, hvilke nye lægemidler der skal være mulige standardbehandlinger på landets sygehuse. Rådet vurderer, om der er et rimeligt forhold mellem den kliniske værdi af lægemidlet og omkostningerne ved behandling med lægemidlet. Eventuelle bivirkninger indgår også i vurderingen af den kliniske værdi af lægemidlet. Medicinrådet udarbejder også behandlingsvejledninger og lægemiddelrekommandationer, der informerer sundhedspersonalet om, hvilken medicinsk behandling der er bedst til behandling af forskellige sygdomme, eller om nogle lægemidler er lige gode. Hvis to behandlinger er lige gode, anbefaler Medicinrådet det billigste. Det skal sikre den bedste og mest opdaterede behandling af landets patienter samtidig med, at vi får mest mulig sundhed for pengene. Læs mere her: Fagudvalget vedr. tværgående kræftlægemidler (medicinraadet.dk)
Forud for ansøgning er man velkommen til at kontakte afgående medlem af fagudvalget Torben Steiniche på e-mail torbstei@rm.dk og høre nærmere om arbejdet hørende til posten.
Send kort ansøgning og CV til DPAS sekretær Gitte Hedegaard Jensen på e-mail: kontakt@danskpatologi.org senest den 20.12.2023

Close Menu