Ansættelses- og uddannelsesudvalg

Yngre læger i de regionale uddannelsesråd i Videreuddannelse
Region Øst: YL repræsentant: Lotte Lindberg (01.04.2023)
Region Syd: YL repræsentant: Lærke Valsøe Bruhn (01.05.20)

Yngre læger i de tre regionale ansættelsesudvalg
Region nord: Kristi Bøgh Anderson. Suppleant: Annemette Kirkegaard Jørgensen
Region syd: Maj Rabjerg. Suppleant: Malene Thielmann
Region øst: Frances Retznistky. Suppleant: Antje Stubsgaard

Tværgående repræsentant i de tre regionale ansættelsesudvalg:
Trine Lindhardt Plesner (2008) (overlægerepræsentant)

 

Inspiration til arbejdet i udvalget om ansættelsessamtalen

Er du medlem af et ansættelsesudvalg, så har Læger.dk samlet en række informationer, som du kan have glæde af, og som er indsat herunder.

I ansættelsesudvalgene bør det løbende diskuteres, hvordan samtalerne afvikles. På Lederweb.dk kan du få inspiration til, hvordan arbejdet kan gribes an i udvalget, og hvordan et struktureret interview kan formuleres.

Derudover anbefaler vi, at du læser:

  • Fokuspunkter – Som medlem af et ansættelsesudvalg skal du være opmærksom på en række ting både af forvaltningsmæssig, overenskomstmæssig og uddannelsesmæssig karakter. Det kan fx være spørgsmål om inhabilitet, tavshedspligt mv. Du kan også få gode råd og spørgsmål til ansættelsessamtalen – se fokuspunkterne her.
  • Procedure – Danske Regioner har lavet en beskrivelse af ansættelsesproceduren (PDF).   Her kan du f. eks. læse mere om, hvilke opgaver ansættelsesudvalget har, og kriterierne for prioritering af ansøgerne.
  • Tips og ideer – Yngre Læger har formuleret en række tips og ideer til ansøgerne i relation til ansættelsesproceduren – få tips og ideer.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information i forbindelse med din funktion som medlem af et ansættelsesudvalg, så send en mail til: yl@dadl.dk