DPAS Årsmøde 2022

DPAS Årsmøde 2022 den 10.-12.marts

DPAS Årsmøde 2022 er igen tilbage i fysisk form, og vi glæder os til at byde velkommen på Comwell, Kolding den 10. – 12.marts 2022. Mere information om program, abstracts mm. følger på disse sider i løbet af efteråret.

Deadline for indsendelse af abstract er 07. januar 2022.

Besked om godkendelse gives senes den 01. februar 2022 med angivelse af fremlæggelsesformat (poster eller mundtligt foredrag). Endeligt tidspunkt og detaljer vedrørende fremlæggelse fremsendes op til årsmødet.

Abstracts indsendes via tilmeldingsmodulet. Link kommer snarest på denne side. Der vil være vejledning i forbindelse med indsendelse. Husk at anføre, om det er et forskningstræningsprojekt. Abstractet kan indsendes på dansk eller engelsk, og må ikke overstige 250 ord i alt.

Fremlæggelse af forskningstræningsprojekter:
Vi modtager til årsmødet 2022 forskningstræningsprojekter til mundtlig præsentation. Der uddeles som vanligt en pris for Årets Forskningstræningsprojekt.

Fremlæggelse af øvrige videnskabelige projekter:
Som vanligt er der mulighed for alle, at indsende abstracts på et videnskabeligt arbejde, som ønskes præsenteret på Årsmødet. Der uddeles i 2022 som vanligt en pris for Årets Yngre Forsker.

Spørgsmål vedrørende det videnskabelige program stiles til DPAS ved næstformand Christian Brøchner, e-mail: christian.beltoft.broechner@regionh.dk

Mere information følger i løbet af efteråret 2021.

Mere information følger i løbet af efteråret 2021.

Mere information følger i løbet af efteråret 2021.”

Vis dine flotteste og sjoveste glas fra året der gik.
Kreativ Patologi opfordrer alle til at finde deres bedste billeder fra arbejdet bag mikroskoperne og tage det med til Årsmødet. Del dine “whoow-øjeblikke” og hjælp med at dekorere konferencen.
Præmie for bedste billede.
Bedste billeder bliver valgt gennem afstemning i løbet af Årsmødet.
Send billede samt titel, organnavn samt forfatternavn til e-mail: jensthom@rm.dk inden kl. 12 den 07.01.2022.
Vi tager printet version med til Årsmødet.
Har du yderligere spørgsmål, skriv venligst til Jens B. H. Thomsen på ovenstående e-mail.
Vi ses i Kolding

Flyer kreativ patologi