Skip to main content

Second Scandinavian Baltic Pancreas Symposium & Second International OPAC Symposium

30sep01oktSecond Scandinavian Baltic Pancreas Symposium & Second International OPAC Symposium

Event detaljer

Second Scandinavian Baltic Pancreas Symposium & Second International OPAC Symposium. Den 30. september – 1. oktober 2022 Hindsgavl Slot, Middelfart

Symposiet har til formål at styrke den pancreas-relaterede forskning og udvikling i et bestående netværk med det øvrige Skandinavien og Baltikum. Ud over en generel opdatering vedrørende den aktuelle evidens ønsker vi at promovere og synliggøre de mange spændende igangværende pancreasprojekter og herunder at fremlægge de nyeste forskningsresultater med fokus på bl.a. genetiske aspekter. Symposiet er et fælles arrangement mellem Center for Pancreassygdomme (Aalborg Universitetshospital) og Odense Pancreas Center (OPAC) (Odense Universitetshospital) som begge er internationalt anerkendte Centers of Clinical Excellence. Mødet fokuserer på benigne og maligne pancreassygdomme og har tre gennemgående temaer:

  1. Cancer pancreatis
  2. Kronisk pancreatitis
  3. Hypoglykæmi

Symposiet består af Plenar-, Breakout- og Meet-the-Experts sessioner understøttet af internationalt anerkendte foredragsholdere samt eksperter fra danske centre. Der vil være en posterudstilling med postergennemgang og priser til de tre bedste poster, som også får mulighed for oral præsentation af deres forskningsresultater.

Venlig hilsen Professor Asbjørn Drewes                                   Professor Michael Bau Mortensen Center for Pancreassygdomme                          Odense Pancreas Center (OPAC)

Tilmelding og information på www.OPAC.nu under fanen Meetings & Symposia Link til Invitation og Program Link til Flyer

Se mere

Tid

30. September 2022 0:00 - 1. oktober 2022 0:00(GMT+00:00)

Close Menu