Skip to main content
Stillingsopslag

Styrelsen for Patientklager søger en sagkyndigkonsulent til vurdering af sager inden for patologisk anatomi og cytologi.

By 15. november 2023februar 27th, 2024No Comments

Styrelsen for Patientklager søger en sagkyndigkonsulent til vurdering af sager inden for patologisk anatomi og cytologi. Jobbet søges direkte via STPK og ikke DPAS bestyrelse. Jobbet kan ansøges løbende, der er ingen fast ansøgningsfrist.
Kriterier for ansættelse:
Det er vigtigt, at sagkyndigkonsulenter har mindst 5 års erfaring og er aktive inden for deres speciale. Læger skal have været speciallæger i mindst 3 år.
Arbejdet som sagkyndigkonsulent:
Som sagkyndigkonsulent laver man en sundhedsfaglig vurdering til sagens juridiske sagsbehandler på baggrund af journal og andet relevant materiale. Den juridiske sagsbehandler bruger den sundhedsfaglige vurdering til at begrunde afgørelsen i sagen. Det er derfor vigtigt, at vurderingen er skrevet i et tydeligt og letforståeligt sprog med velbegrundede konklusioner.
Yderligere oplysninger:
Det er muligt at læse mere om brugen af sagkyndigkonsulenter og om ansættelsesvilkår på STPK’s hjemmeside https://stpk.dk/om-os/job/sagkyndig-konsulent/, hvor man også finder oplysninger om ansøgningsproceduren.

Close Menu